Samarbeidspartneren vår er SpareBank 1/Eiendomsmegler 1.

Hvordan få inn penger til GSK:

SB1/EM1:

Dersom du skal selge huset ditt eller kjenner noen som skal, kan du bidra med 2000 kr til GSK, med å få hussalget til å via Eiendomsmegler 1. Meld fra til GSK på e-post leder@grimstadsvommeklubb.no og gi besked til megleren. Klubben leverer inn skjema til banken der salget står.

Ønsker du å bytte bank? Ta en prat med SB1, de kan tilby mye. Det kan lønne seg å ta en gjennomgang av banktjenesten en gang i året. Dersom du bytte bank i følge av en slik samtale er det viktig at du/dere gir beskjed til SR -banken at du «hører» til GSK. Gi også tilbakemelding til leder@grimstadsvommeklubb.no. For hver som bytter bank og sier de kommer fra GSK får klubben 1000 kr. Det lov å tipse besteforeldre og naboen om dette. Klubben leverer inn skjema til banken der bank bytte står.

Ullmax:

Grimstad svømmeklubb har avtale med Ullmax. Denne avtalen innebærer at GSK får fra 27% til 30% av salget som gjøres via Ullmax. Dersom en ønsker å se produktene så har Gry Steinmo Aas vareprøver som kan lånes. Hun kan kontaktes på 911 47 661 eller på e-post gry.as@losmail.no.

En kan gjøre handelen selv, via internett, ved å gå inn på denne linken:

Direktesalg => velg forening: Grimstad Svømmeklubb => velg lag/avdelinger: alle svømme grupper => Passord: ullmax. => reigtrer deg som selger og legg inn bestilling. Husk å sende bestillingen inn.

Det kan være lurt å se på nesttsiden eller i katalogen før en går til direktesalg.

Grasrotandelen:

Til alle som tipper via Norsk tipping så er det mulighet å gi sin del av grasrotandelen til Grimstad Svømmeklubb. Det er bare å gi beskjed neste gang en tipper. Funksjonærene har mulighet til å søke opp klubben. Her er det mange penger å hente for klubben. Tips alle tanter, onkler, besteforeldre og naboen om GSK som mottaker av grasrotandelen.